Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta

Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta
Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta Modele cosulete pentru petale si cocarde nunta

Cuplurile care au stabilit data nuntii si vor sa tina cont de principalele traditii folosite in cadrul unui eveniment autentic romanesc, pot lua in considerare achizitionarea unor cosulete pentru petale si cocarde nunta. Dupa respectarea traditiei numita Gatitul sau Imbracatul miresei si a obiceiului cunoscut in popor drept Barbieritul mirelui, principalii protagonisti ai nuntii se vor intalni. 

Mireasa va primi buchetul din mana alesului ei, iar dupa acest moment emotionant, mireasa, ajutata de catre domnisoarele de onoare va lua din cosuletul de cocarde micutele flori artificiale si le va darui pe rand mirelui, parintilor, socrilor, iar la final celorlalti invitati.

Tot intr-un cosulet de mic dimensiuni pot fi asezate si corsajele domnisoarelor de onoare, pe care acestea le poarta la mana, in loc de cocarde care se prind in piept. Si nu in ultimul rand, un cosulet este necesar si pentru transportul petalelor la biserica. Aici, domnisoara de onoare va presara flori de trandafir in drum spre altar pentru a trasa drumul miresei.

Cosuletele pentru cocarde au marimi, culori si forme diferite. Doar tu, in calitate de viitoare mireasa poti alege cosuletele pentru petale si cocarde nunta de care ai nevoie. Vezi oferta completa de la SelfEvents.ro acum!

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest