Mergeti la Mariage Fest si vizitati standul Maya Fashion

Mergeti la Mariage Fest si vizitati standul Maya Fashion

Iubim sa mergem la targurile de nunti! Iubim acea atmosfera de indragosteala care pluteste in aer si adoram stralucirea din ochii mireselor atunci cand isi gasesc in sfarsit rochia mult dorita. Acea atmosfera de frenezie amestecata cu speranta si nerabdare subliniaza foarte bine sentimentele multor femei care in anul acesta urmeaza sa imbrace rochia de mireasa.

Si pentru ca este primul targ din anul acesta (chiar daca nu este primul din sezon), suntem si mai entuziasmati sa vedem cum vor decurge lucrurile, ce povesti se vor scrie, cate perechi de mireasa-rochie vom vedea iesind pe usile palatului. Dar nu despre targ dorim sa povestim, ci despre Maya Fashion. Daca esti o fosta mireasa, sau o viitoare, atunci cu siguranta ai auzit de acest brand. Noi trebuie sa marturisim ca suntem complet fascinati de el.

Rochii de mireasa Maya Fashion Rochii de mireasa Maya Fashion

Rochiile superbe, cu multe voaluri si broderii realizate manual, de un bun gust desavarsit ne hipnotizeaza privirile de fiecare data. Chintesenta rochiilor consta in armonia dintre linii (croiuri), materiale de o calitate exceptionala si executarea perfecta a tiparelor. De ce? Pentru ca dupa mai bine de 20 de ani de experienta nu poate fi altfel. Dar stiti ce ne incanta cel mai tare la Rochiile de mireasa Maya Fashion? Usurinta de a fi purtate. Cine nu isi doreste nu doar sa arate ca o regina, ci sa se si simta confortabil in ziua cea mare? Insa pentru a te convinge de acest aspect, trebuie sa incerci pe cont propriu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest