Cum se aplica corect fardul de pleoape?

Cum se aplica corect fardul de pleoape?

Fardul de pleoape pune ochii in valoare, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de machiaj. Acest produs de make-up util orcarei femei poate fi aplicat gresit, iar atunci efectul va fi unul mai putin placut.

Daca vrei sa aplici fardul de pleoape corect, vezi ce greseli sa eviti pentru ca acest produs de beauty sa iti evidentieze trasaturile fizice intr-un mod pozitiv.

Folosesti aplicatorul paletei de farduri
Fardul de pleoape este aplicat adeseori cu ajutorul buretelului inclus in trusa, dar aceasta optiune nu este cea mai fericita. Folosind o pensula speicala de pleoape, fardul se va uniformiza mai usor dupa ce va fi aplicat treptata culoare.

Nu estompezi culorile
Pentru efectul ombre,  este obligatoriu sa estompezi si sa amesteci culorile, pentru ca machiajul sa fie reusit. Foloseste o pensula petru fardul de pleoape ca sa amesteci delicat fiecare nuanta cu cealalta, astfel incat sa obtii umbre si dimensiuni, nu linii aspre.

Aplica mai intai fard de pleoape si dupa aceea anticearcan
Daca procedezi invers si efectul va fi negativ. Prin urmare, aplica anticearcan la final, numai dupa ce ai folosit in prealabil fard de pleoape.

Nu folosi o culoare de fard similara cu ochii tai
Vei da impresia ca ochii sunt lipsiti de vitalitate. Pentru un efect senzational, foloseste contrastul cromatic. De exemplu, pentru ochii verzi merge foarte bine fardul mov sau lavanda, in timp ce ochii albastri formeaza un contrast interesant cu fardul auriu sau galben. Cei mai avantajati sunt ochii caprui care arata bine indiferent ce farduri folosesti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest