Regulile de baza ale machiajului smokey-eyes

Regulile de baza ale machiajului smokey-eyes

Machiajul smokey-eyes este popular pretutindeni in lume, iar daca te-ai hotarat sa il adopti si tu, este important sa stii cum se aplica corect ca sa te avantajeze si sa iti scoata in evidenta ochii.

Machiajul smokey eyes iti poate spori frumusetea cu conditia sa urmezi cu strictele cele cinci reguli de baza.

1. Utilizeaza ustensilele potrivite. Crearea unui machiaj de tip smokey eyes este un procedeu mult mai simplu atunci cand ai ustensilele potrivite in acest sens. Incepe prin conturarea ochilor folosind un creion dermatograf negru, iar apoi foloseste o pensula. Nu uita ca machiajul smokey eyes nu permite linii precise! Aplica fardul de pleoape pe toata suprafata pleoapei folosind o pensula mai groasa, apoi ia alta pensula pentru a imbina foarte bine culorile aplicate, astfel incat rezultatul sa fie un tot unitar bine definit.

2. Foloseste nuante mai inchise pe linia genelor si in pliul ochilor. Pentru a crea un efect de profunzime, trebuie sa aplici cel putin doua nuante diferite de fard de pleoape. Foloseste un fard de pleoape intr-o nuanta inchisa pe linia genelor si in pliul ochilor pentru a intensifica efectul.

3. Imbina foarte bine culorile. Machiajul de tip smokey eyes presupune imbinarea tuturor nuantelor utilizate, fara a lasa linii foarte precise desenate imprejurul ochilor. Imbina foarte bine nuantele, astfel incat ochiul sa para mai mare si sa capete o forma migdalata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest