10 rochii de mireasa cu structuri tridimensionale

10 rochii de mireasa cu structuri tridimensionale

Anul trecut, Vera Wang le aducea printre tendinte declarand ca: “rochiile de mireasa ale mileniului 3 arata ca si cum ar fi trecut prin masina de spalat”. Au un look natural, organic si se deosebesc prin randurile de volane si detaliile perfect vizibile din orice unghi ai privi rochia.

Pentru efectul 3D se folosesc materiale sintetice tari, deseori folosite pentru a creea crinolina de pe interiorul rochiei. Ne referim la aspectul “apretat”, care confera rochiei un finisaj clar cu linii, tivuri si structuri bine definite, o tridimensiune definita doar de tafta sau tulle special tratate. Iata 10 rochii de mireasa ce vin din viitor!

Rochie de mireasa Cameea – Mirandi, www.nataly.ro. O rochie de mireasa magnifica, in stil printesa ce prezinta o aplicatie de volan oblic pe bust, ce se termina intr-o floare supradimensionata din tulle apretat, ce urca pe un umar!

Rochie de mireasa Couture Model 1210-233, www.promireasa.ro. O rochie magnfica de mireasa, ce reprezinta un studiu fidel al texturilor, care arata sofisticat din orice perspectiva. Efectul este unul organic, light, aerat, usor ca un nor si bineinteles, stelar – prin structurile in unduiri apretate.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest