Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont

Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont
Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont Gentlemen`s Corner a introdus cele mai noi produse de lux S.T. Dupont

Brichetele Ligne 2 nou aparute continua traditia, avand unicul sunet cristalin la deschidere: 'cling', precum si proportiile maiestoase ce respecta numarul de aur. Finisajele de paladiu sau aur si lac de China iesite din mana unor adevarati mesteri fac din bricheta S.T. Dupont o achizitie de efect.


Mini umidoarele MaxiJet S.T. Dupont au finisaj din lemn lacuit de culoare gri metalic sau rosie si au o capacitate de pana 40 trabucuri. Designul tip cub, interiorul din mahon sunt cateva din punctele tari ale acestui produs.


Cea mai noua linie de instrumente de scris S.T. Dupont Elysee a mai adaugat cateva piese foarte interesante, precum cele Windsor, inspirate din faimoasa Colectie Windsor a anilor 1950. Elysee a fost imaginat de S.T. Dupont ca o linie masculina si traditionala cu proportii generoase si bine stabilite. Formele armonioase emana eleganta simpla si atemporala.


Alaturi de noutatile absolute S.T. Dupont, am adaugat cativa butoni sau un port documente/carti de credit.


Cu finisaje ca paladiul sau aurul roz, materiale ca sideful negru sau pielea naturala de vitel, S.T. Dupont se detaseaza ca o marca exclusivista destinata celor care apreciaza luxul.

CONTACT:

Tel.: 021 3107043 / 0729 907934

office@gentlemenscorner.ro


Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest